Cases

414


A
‍Web design
Scroll animatie

414 vroeg ons om hun bestaande website te verbeteren en upgraden. Dat hebben we gedaan! Met meer dan 20 verschillende animaties is het geheel een ademend en levend ontwerp geworden.

Kijk zelf hoe de zon ondergaat bij het scrollen over de pagina. Of het personeel dat giechelt als je eroverheen gaat met de muis. Met dit soort kleine toevoegingen hebben we een goede mix gecreëerd tussen professioneel en vermakelijk.

Ga naar de website

De Speld


Print
Grafisch ontwerp
Theater


Na vijftien jaar satirisch nieuws online te hebben gerapporteerd, breidt De Speld dit jaar uit. Met een spetterende theatershow.

Om deze show te promoten heeft De Speld aan Fungi gevraagd om een folder te maken die nu in de theaters van Nederland te vinden is. In deze folder zit een programma en op de omslag een unieke, futuristische custom made stijl voor De Speld.

Naast dit project heeft De Speld ons ook een aantal toffe photoshop opdrachten toevertrouwd voor hun satirische artikelen.

Medisch Pedicure Hetty


Branding
Grafisch ontwerp
UX-ontwerp
Webbouwen


Voor het 30-jarig jubileum van 'Pedicuresalon Hetty' wilde ze een frisse start. Deze salon had een opknapbeurt nodig. Dus hebben we de complete salon omgedoopt tot 'Medisch Pedicure Hetty'.

We zijn gaan brainstormen met Hetty en kwamen erachter dat ze een medische en luxe uitstraling wilde om een meer stedelijke doelgroep aan te trekken. Daarbij hebben we een nieuwe website gemaakt, veel printproducten en zelfs wasknijpers.

Al deze producten creëerden een samenhangende merkervaring voor de gebruiker. De restyle van Medische Pedicure Hetty heeft geresulteerd in een groot aantal nieuwe klanten uit de getargete doelgroep en veel positieve reacties van haar bestaande klanten.

Ga naar de website

Digiploma.party


Concept denken
Grafisch ontwerp
UX-design
WebbouwenTijdens de corona pandemie is het soms moeilijk om een feestelijk moment als een diploma-uitreiking nog op een leuke manier te vieren. Hogeschool Utrecht was daarom op zoek naar een nieuwe manier om de studenten een waardig afscheid te geven.


In samenwerking met docenten en studenten zijn we gaan zoeken naar een alternatief en dat hebben we gevonden!

 

Digiploma.party is een online evenementen platform voor studenten en hun ouders. Dit makkelijk te gebruiken digitale feestzaaltje heeft onder andere plekken om oog in oog te praten met je docenten en naasten, een collegezaal om een speech te kunnen bijwonen, een photobooth voor het jaarboek en een DJ die je de hele avond voorziet van goede dansmuziek.


Digiploma.party zorgde voor veel positieve en leuke reacties van oud-studenten die op deze manier toch een leuk feestje konden houden.

EV wise


Animatie
Motion graphics
StorytellingEV-wise biedt een alles-in-één oplossing voor elektrisch laden. Wij kregen de vraag om te helpen met een animatie. De animatie illustreert hoe groen elektrisch laden het elektriciteitsnet kan belasten. EV-wise biedt hiervoor de oplossing.

EV-wise gaf ons de voice-over en vroeg ons een illustratiestijl te ontwikkelen. Vervolgens werd de illustratie geanimeerd tot een samenhangend en duidelijk verhaal.

Mark Prosman Architecten


UX-ontwerp
Webbouwen
Grafisch ontwerpMarc Prosman Architecten is een architectenbureau. Dit bureau ontwikkelt prachtige ontwerpen voor woonhuizen, woonarken,  utiliteitsbouw en vele andere ruimtelijke projecten.


Na een aanbeveling van één van onze andere klanten kwam Marc bij Fungi terecht. Samen hebben we van zijn website een strak, sober portfolio gemaakt met een logo dat daarbij past. We hebben een plek gecreëerd waar zijn architectuur in het middelpunt staat.

Ga naar de website

EV tools


Logodesign

For the thirtieth anniversary of Hetty’s pedicure salon she wanted a fresh start. So we rebranded the complete salon.

We started brainstorming with Hetty and found out she wanted a medical and luxurious appearance to artract a more urban target audience.

In the proces we created a new website, lots of print products and even clothespins.

All these products created cohesive brand experience for the user.

Merken die we hielpen groeien

Hieronder een paar prachtige merken die we onder andere hebben geholpen met hun concept, website of huisstijl. Door een cohesief en sterk verhaal neer te zetten voor hun respectievelijke doelgroep hebben we ze verder kunnen helpen in het bouwen van hun product.

Merken waarmee we werken

Fungi heeft het voorrecht gehad om onder andere met deze merken te mogen werken.